2016-03-14 13:06:08• hírek • Szatmár.ro

Deac indulna a polgármester-választáson

A Szatmári Művészeti Iskola igazgatója független jelöltként indulna a helyhatósági választásokon.

A Facebookon bátorították, mivel a Facebookon jelentette be vasárnap indulási szándékát a helyhatósági választásokon Mircea Deac, a Szatmári Művészeti Iskola vezetője. A tehetséggondozó intézmény igazgatói tisztségét több mint 10 éve betöltő gitáros, az XXL Band alapító tagja megelégelte azt, ahogy a városban a dolgok mennek, ezért megpályázza a polgármesteri tisztséget.

"Sokan bátorítottak, hogy induljak el a választásokon. Független jelöltként szeretnék felkerülni a szavazólapra. Mindenképp változtatni szeretnék, emiatt indulok a helyhatósági választásokon, mert szerintem nagyon rossz irányba haladnak a dolgok Szatmárnémetiben. Az utak járhatatlanok, a mostani városvezetésnek pedig nincsenek megvalósítható és értelmes városfejlesztési tervei" - mondta el a Szatmár.ro-nak Deac. Az induláshoz egyébként Deacnak nagyjából 1000 aláírást kell összegyűjtenie.

Az RMDSZ részéről Kereskényi Gábor, a PNL részéről Adrian Cozma, az UNPR részéről Ioan Opris vagy Raul Donca lesz a jelölt. Az NDF Ressler Stefant indítaná, de még tárgyalnak az RMDSZ-szel, a Népi Mozgalom Pártja pedig az egykori polgármestert, Horea Andercót ültetné vissza a városvezetői székbe. Nemrég Dorel Coica jelenlegi polgármesternek is biztossá vált az indulása.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: